Ett stabilt och superduktigt tek­nik­fö­re­tag spe­ci­a­li­se­ra­de på drift och system­ut­veck­ling.

Gjennomgang

Vad skiljer SYSCO från alla andra leverantörer där ute?

IT blir hela tiden mer komplext. För att realisera vinsten i verksamheten behöver du ha en partner som förstår tre saker; din bransch, de system ni använder samt nya moln- och dataströmsteknologier. SYSCO har en unik kompetens på just den kombinationen. Detta är det vi kallar för vår gyllene differentieringstriangel. Vi kan vända dina komplexa problem till enkla och begripliga lösningar.

Drift och utveckling = SYSCO

Vi är förstahandsvalet när du behöver hjälp med drift och förvaltning av din databas och informationsplattform. Vi är även superhjältar när det kommer till utveckling av applikationer. Vi finns här för att hjälpa dig.

SYSCO har utsetts till Årets Oracle Partner för åttonde året i rad och vi är också Microsoft Gold Cloud-partner som har byggt upp tunga professionella miljöer på Azure, AWS, Google Cloud och Kafka. Det är en kombination av dessa som gör oss unika. Och gör det möjligt för oss att lösa dina IT-problem och få saker att fungera.

Kundcase

Borås Elnät AB är mycket nöjda med en snabb och kvalitativ implementering från befintlig plattform till ny.

Läs mer

ProFundo hjälper icke-statliga organisationer att samla in pengar och hålla koll på medlemmarna. SYSCO hjälper ProFundo med den teknik som gör det möjligt.

Läs mer

SYSCO uppgraderade Agder Energis Oracle-miljö i tid, kostnad och med mycket hög leveranskvalitet. Läs mer om projektet här.

Läs mer

Genom samarbete har SYSCO & MB Solutions lyft IT-infrastrukturen in i molnet där kombinationen av Oracle och Microsoft Azure fungerar optimalt.

Läs mer

“SYSCO har, på ett ansvarstagande sätt, hjälpt oss med drift och förvaltning under snart ett decennium.”

Henrik Sköldberg
Jernhusen

“Our relationship with SYSCO is built on transparency, trust and communication. We see SYSCO as a reliable partner who always offer high valued competence and a straight forward approach.”

Cathrine Allberg
Tradedoubler

“Den personoberoende spjutspetskompetens som vi får 24/7 ifrån SYSCO är otroligt viktig för oss”

Pär Häggdahl
Ebuilder

Vision

A legend among super-skilled tech heads and energy companies in the Nordics.

Mission

We get up and go to work every day to create digital success stories for our customers.

Strategic goals

Our goal is to build a legendary company that can offer employees meaningful work and create through-the-roof enthusiastic customers.

Vill du prata mer med oss i ett samtal?

Skicka en fråga och vår mest relevanta kontakt kommer kontakta dig inom kort.