Skip to content

Kopplar ihop Microsoft och Oracle och sparar kunder miljontals varje år

Kopplar ihop Microsoft och Oracle och sparar kunder miljontals varje år

SYSCO lanserar molnväxling för Microsoft och Oracle-teknik, vilket sparar kunder miljontals dollar årligen i IT-kostnader.

SYSCO får Microsoft och Oracle att spela tillsammans med den nya produkten Interconnect. Finansavisen behandlade ärendet måndagen 16.03.2020. Med SYSCO: s starka position som både Oracle- och Microsoft-partner är företaget bland de få utvalda IT-leverantörerna globalt som har erfarenhet av att ansluta Oracle-databaser i Oracle-molnet med IT-lösningar som finns på Microsofts molnplattform Azure. Interconnect kallas den nya lösningen.

Denna samtrafik var omöjlig förrän Microsoft och Oracle ingick ett nära samarbete under 2019, där de enades om att fysiskt ansluta sina olika datacenter. Det nya, nära samarbetet mellan Microsoft och Oracle löser ett behov som kunderna har haft i många år och gör det möjligt att skapa en modernare, molnbaserad IT-arkitektur – en plattform för nya och innovativa tjänster.

Koncernchef Dagfinn Ringås i SYSCO lyfter fram tre fördelar med Interconnect:

  1. Stark minskning av licenskostnader för att stödja Oracle-databaser.
  2. Halverar driftskostnaderna för tjänster som kan stängas av på natten.
  3. Ersätter omoderna operativa lösningar som har stort kapital bundna och oförutsägbara
    kostnader för hårdvara och infrastruktur.

Våra största kunder inom energi och i andra industrier kommer att spara miljoner årligen genom att använda Interconnect. Med andra ord ger lösningen en stark effekt från första dagen, säger Dagfinn Ringås.

Relaterat innehåll

Vi är specialister på drift och övervakning och ser till så att du får den support precis när du behöver det eftersom vi finns för dig 24/7 året runt.

Läs mer

Hos SYSCO är det konsulterna som är superhjältar. Våra konsulter är experter på data och får saker att hända genom att koppla samman olika teknologier.

Läs mer
Back to top