Skip to content

Testning

Testning

Alla vill erbjuda de bästa systemen såklart. För att nå dit behövs test göras på rätt nivå, vid rätt tidpunkt och på rätt sätt. Våra skickliga testare kan hjälpa dig att se till så att dina system blir testade och därmed minimerar risken att tekniska problem uppstår för slutanvändaren.   

Vi på SYSCO är måna om kvalitet och därför tycker vi att det är viktigt med test! Vi jobbar med test både som testledare och testare i förvaltning och i mindre och större projekt. SYSCO’s testledare är lyhörda inför kundens frågor och funderingar, för att på bästa sätt möta kundens behov.

SYSCOS expertis rymmer:

  • Testplanering, testanalys, testdokumentation, statusrapportering och uppföljning
  • Genomförande av tester som t ex regressionstester, funktionstester, integrationstester och acceptanstester

Behöver du en testare till ditt företag? 

På SYSCO har våra kvalificerade och certifierade testkonsulter lång erfarenhet av test av olika system. Vidare har de mångårig erfarenhet av arbete i agila team, exempelvis Scrum och Kanban.  Tveka inte att ta kontakt med oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

Relaterat innehåll

Hos SYSCO är det konsulterna som är superhjältar. Våra konsulter är experter på data och får saker att hända genom att koppla samman olika teknologier.

Läs mer

Våra konsulter förstår affärsbehovet, och leder arbetet med att realisera det från start till mål.

Läs mer

Vi levererar smarta och enkla lösningar som skapar succéhistorier tack vare vår långa erfarenhet av applikationsutveckling och systemintegration.

Läs mer
Back to top