Skip to content

Projektledning

Projektledning

Våra superhjältar till projektledare förstår kundens behov och är vana att leda projekt genom hela utvecklingsprocessen. De har kompetens att arbeta med både agila och traditionella projektmetoder.   

Ordning och reda plus sunt förnuft är nog den “projektmetod” som främst präglar våra projektledare och tekniska projektledare. Parallellt med det är vi vana och kunniga i att driva agila team och är ofta navet mellan verksamhet och IT.  

Vår syn utgår ifrån teamet och teamets välmående, vår förmåga att underlätta arbetet för dem är viktigare än vilken metod eller modell vi valt att arbeta efter. Vi är ofta tidigt involverade i projekten och är duktiga på att ifrågasätta ROI samt identifiera risker och utmaningar.  

Relaterat innehåll

Hos SYSCO är det konsulterna som är superhjältar. Våra konsulter är experter på data och får saker att hända genom att koppla samman olika teknologier.

Läs mer

Lagrar du allt i molnet? Då är det viktigt att se över din IT-säkerhet och det kan våra experter inom området hjälpa dig med. Kontakta oss.

Läs mer

Vi levererar smarta och enkla lösningar som skapar succéhistorier tack vare vår långa erfarenhet av applikationsutveckling och systemintegration.

Läs mer
Back to top