Skip to content

Applikationsutveckling och systemintegration

Applikationsutveckling och systemintegration

Motorn i digitalisering är koden som ger dig tillgång till din data – så att du kan utnyttja dem i smarta applikationer. Det är detta som är applikations- och systemutveckling. Vår expertis täcker både plattformstjänster och teknik för modern utveckling och integration.

Våra utvecklare förvandlar fantastiska idéer till verklighet med teknik och kod. Applikationsutveckling involverar både apputveckling, utveckling av enkla, lättanvända applikationer och mer komplex systemutveckling.

Vår långa erfarenhet av applikationsutveckling och systemintegration bidrar till att vi kaxigt kan säga att vi kan levererar lösningar av högsta kvalité. Det gör vi dels i våra egna inhouse team samt med våra konsulter som en del av ett team ute hos våra kunder.  

Hos oss på SYSCO har våra utvecklare affären i fokus och utvecklar IT-lösningar som bidrar till ökad framgång för verksamheten. De har lång erfarenhet och kan leverera allt från hårdvarunära till användarnära mjukvara, från backend till frontend, från infrastruktur, arkitektur och design till utförande och implementation. 

Vill du prata mer med oss om hur vi kan hjälpa dig?
Tveka inte att kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Relaterat innehåll

Hos SYSCO är det konsulterna som är superhjältar. Våra konsulter är experter på data och får saker att hända genom att koppla samman olika teknologier.

Läs mer

Data skall bidra till värdeskapande, om det är för operationell nytta eller för att vinna kampen om kunderna. Så enkelt – men ändå komplext i praktiken

Läs mer

Sysco är experter på plattformar som Oracle, Microsoft SQLServer, MySQL och PostgreSQL. Vi är en ”one stop shop” som erbjuder expertstöd dygnet runt, året om.

Läs mer
Back to top