Smart programvara

SYSCOs programvaruprodukter och IT-tjänster ökar produktiviteten och sänker kostnaderna samtidigt som de är enkla att använda.

Lettbent programvare for energisektoren

Smart programvara och IT-tjänster

SYSCOs programvaruprodukter och IT-tjänster ökar produktiviteten och sänker kostnaderna samtidigt som de är enkla att använda.

Med omfattande kunskap, lång erfarenhet och de möjligheter som ligger i att använda ny teknik, bidrar vi till att öka fördelarna med digitalisering för våra kunder.

Vi samlar in och lagrar data från branschens kärnsystem samt andra relevanta datakällor. Vi använder data för att ge en värdefull insikt, viket ökar effektiviteten i uppgifterna och förbättrar vinsten.   

Fördelar med att använda sådan data kan vara:  

  • Automatisering av arbetsprocesser  
  • Visualisering ger bättre beslutsstöd  
  • Avancerade analyser 
  • Maskininlärning  

Vi hämtar informationsvinsterna i form av automatisering av arbetsprocesser eller smarta applikationer som förenklar eller säkerställer kvaliteten på arbetsprocesserna. På detta sätt kommer du gradvis att öka effektiviteten, säkerheten och graden av precision i din kärnaktivitet.  

Med SYSCO får du en pålitlig och stabil drift och hantering av dina IT-system, både med de gamla professionella systemen och de nya molnapplikationerna. Vi är med dig hela vägen, sorterar ut problem och får saker att fungera.  

Genom att förvandla problem till lösningar hjälper vi att skapa digitala succéhistorier för mer än 80 företag och organisationer världen över, företag som verkar inom produktion, transport och försäljning av energi. Den erfarenheten tar vi gärna med oss i ett samarbete med dig.

Våra produkter

Dagens teknologi gör det möjligt att vara tillgänglig 24/7. Hur kan ditt företag möta detta? Är det på tiden att skaffa sig en digital kundtjänst?

Läs mer

Vi har lösningar som hjälper företag med aktivering av genomförda AMS-investeringar genom att använda data för exakt inblick i nätet.

Läs mer

SYSCO Multi Channel Invoicing, en multikanal-plattform för distribution av fakturor och dokument, med tillgång till de mest använda betalningsformerna på marknaden.

Läs mer