Smart programvara för ener­gi­sek­torn

SYSCO är Skandinaviens mest specialiserade leverantör av teknik till energisektorn. Våra mjukvaruprodukter och IT-tjänster ökar produktiviteten och håller kostnaderna nere.

Lettbent programvare for energisektoren

Smart programvara och IT-tjänster för energisektorn

SYSCO är Skandinaviens mest specialiserade leverantör av teknik till energisektorn. Våra programvaruprodukter och IT-tjänster ökar produktiviteten och sänker kostnaderna samtidigt som de är enkla att använda.

Med omfattande kunskap och lång erfarenhet av branschens värdekedja och de möjligheter som ligger i att använda ny teknik, bidrar vi till att öka fördelarna med digitalisering för våra kunder.

Vi samlar in och lagrar data från branschens kärnsystem samt andra relevanta datakällor. Vi använder data för att ge en värdefull insikt, viket ökar effektiviteten i uppgifterna och förbättrar vinsten.   

Fördelar med att använda sådan data kan vara:  

  • Automatisering av arbetsprocesser  
  • Visualisering ger bättre beslutsstöd  
  • Avancerade analyser 
  • Maskininlärning  

Vi hämtar informationsvinsterna i form av automatisering av arbetsprocesser eller smarta applikationer som förenklar eller säkerställer kvaliteten på arbetsprocesserna. På detta sätt kommer du gradvis att öka effektiviteten, säkerheten och graden av precision i din kärnaktivitet.  

Med SYSCO får du en pålitlig och stabil drift och hantering av dina IT-system, både med de gamla professionella systemen och de nya molnapplikationerna. Vi är med dig hela vägen, sorterar ut problem och får saker att fungera.  

Genom att vända problem till lösningar hjälper vi att skapa digitala succéhistorier för mer än 80 företa och organisationer världen över, företag som verkar inom produktion, transport och försäljning av energi. Vi skulle gärna föra denna erfarenhet i ett partnerskap med dig.  

Våra energiprodukter

Dagens teknologi gör det möjligt att vara tillgänglig 24/7. Hur kan ditt företag möta detta? Är det på tiden att skaffa sig en digital kundtjänst?

Läs mer

Vi har lösningar som hjälper företag med aktivering av genomförda AMS-investeringar genom att använda data för exakt inblick i nätet.

Läs mer