Skip to content

Databas MySQL

MySQL är en populär mjukvara i öppen källkod för databashantering. Många företag i världen använder MySQL för att spara tid och pengar i driften av sina webbplatser, affärskritiska system och kommersiella mjukvaror.

SYSCO ansatte

SYSCO har under många år arbetat som MySQL-konsulter med installation, konfiguration, felsökning, optimering och design av redundanta miljöer med mera i ett i flera länder i Europa.

Vi har dessutom designat och utvecklat många affärskritiska system baserade på MySQL åt kunder i telekom- och energibranschen. Vidare har vi även byggt skalbara systemlösningar där kunden enkelt och billigt kunnat lägga till ny standardhårdvara allt eftersom prestandakraven ökat.

Bred kompetens

Vi har en stor bredd på vårt kunnande inom MySQL och har mångårig erfarenhet av:  

  • Konfiguration och design för att klara höga krav på prestanda och tillgänglighet
  • Design och utveckling av databasdrivna system
  • Programmering med API-er i C, Perl, PHP och Java
  • Unika specialanpassningar för extrema krav
  • Felsökning och optimering
  • MySQL-verktyg, t.ex. Workbench, Enterprise Monitor, Enterprise Backup, XtraBackup

Vill du prata mer med oss om MySQL?

Vi åtar oss uppdrag på löpande räkning som databasresurs eller driver hela databasprojekt till fastpris. Allt enligt era önskemål och krav. Hör av dig till oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Relaterat innehåll

Behöver du en Oracle licenspartner är SYSCO det rätta valet. Vi erbjuder alla produkter från molntjänsten och är «Oracle Partner of the year» för nionde året.

Läs mer

Oracle Cloud databaser har fått stor uppmärksamhet runt om i världen och är verkligen en riktig höjdare för väldigt många kunder och har ett rimligt pris.

Läs mer

Med hjälp av Oracle Analytical Cloud (OAC) och Oracles Autonoma tjänster kan du nu flytta hela Analyslösning till molnet.

Läs mer
Back to top