Förenklade pro­gram­va­ru­li­cen­ser

Om du behöver en partner som är expert på licenser, främst Oracle, men också Microsoft och Google, är SYSCO rätt val. Vi är licensrådgivare för hybridmolnlösningar – inklusive anslutning mellan Azure och Oracle Cloud.

Lettbente programvarer

Förenklade programvarulicenser

På SYSCO älskar vi att arbeta vid gränssnittet mellan din tekniska infrastruktur och dina pågående licenskostnader. Kombinationen av “gamla” dyra licenser, många olika plattformar och molnlösningar är krävande. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga för dina pengar och ger dig säkerhet för nya investeringar.

Traditionellt har SYSCO varit mycket stark på Oracle och vi kommer att fortsätta att göra det. Samtidigt ser vi att våra kunder behöver någon som förstår gränssnittet mellan t.ex. Oracle och Microsoft, både tekniskt och licensierat. Som den första partnern i EMEA har vi därför testat Interconnect mellan Oracle och Azure.

Som Oracle Platinum Partner har vi ett strategiskt mål att vara Skandinaviens bästa totalleverantör av Oracle-teknik. Vi hjälper för närvarande mer än 200 kunder i Norge, Danmark och Sverige med Oracles tjänster och produkter. Fokus ökar kraftigt på Oracle Cloud, där vi ser mycket bra tekniska lösningar och kommersiella lösningar.

Vi har över 100 superhjältar med Oracle-expertis inom flera områden:

  • Oracle Database and Infrastructure, OCI, IaaS
  • Oracle Intermediate och integration, MW, PaaS
  • Business Intelligence, BI
  • Datalager, DWH
  • Analys, AI / ML
“Vi letade efter en proaktiv partner och vi hittade den! SYSCO hjälper till att säkerställa att vi på Hafslund har en Oracle-plattform som är korrekt licensierad och samtidigt tekniskt optimerad för framtiden”
Per Braadland, Program Leader i Hafslund Nett

Vill du prata mer med oss om licenser?

Dra iväg ett mail till oss så kan vi prata lite mer om hur vi kan hjälpa till.

Lucas Almqvist

Försäljning

  • Telephone +46 708619712

LucasAlmqvist, LinkedIn

Licenstjänster

Med hjälp av Oracle Analytical Cloud (OAC) och Oracles Autonoma tjänster kan du nu flytta hela Analyslösning till molnet.

Läs mer

Oracle Cloud databaser har fått stor uppmärksamhet runt om i världen och är verkligen en riktig höjdare för väldigt många kunder och har ett rimligt pris.

Läs mer

Våra MySQL-konsulter hjälper dig med installation, konfiguration, felsökning, optimering och design av reduntanta miljöer.

Läs mer