Vi löser komplexa IT-utmaningar till digitala suc­cé­histo­ri­er!

Vi slår oss samman med Cegal. Tillsammans med Cegal är vi nu över 700 anställda på kontor i åtta länder och tillsammans ska vi bli ett ledande globalt teknikföretag för energibranschen. Tillsammans blir vi en stark bidragsgivare till det gröna skiftet!

SYSCO levererar smarta drift- och applikationslösningar som är enkla att använda. Vår superkraft är att få olika teknologier att verka tillsammans. För att lyckas med det krävs en solid branschkunskap. Av oss får du goda råd, trygg drift av databaser och övervakning av infrastruktur.

Komplexitet behöver inte vara svårt

IT blir hela tiden mer komplext. För att få alla system att samverka med varandra, behöver du en partner som förstår tre saker; din bransch, de etablerade systemen du har idag samt nya teknologier

Läs mer

Solid branschkunskap

Vi har en omfattande expertis inom drift, systemutveckling, ny molnteknik och en lång erfarenhet av IT-system. Vi hjälper företag att orientera sig i IT-landskapet som ständigt förändras – med målet att skapa nya digitala succéhistorier.

Läs mer

Hållbarhet är SYSCOS hjärtesak

SYSCO vill bidra till en hållbar värld och definierar detta utifrån FN: s definition av hållbar utveckling – en utveckling som tillgodoser dagens behov utan att kompromissa med kommande generationers förmåga att tillgodose deras behov.

För oss är hållbarhet absolut nödvändigt i vår vision om att bli ett legendariskt företag som de anställda älskar att arbeta för och som kunderna vill arbeta med.

Det finns 3 grundpelare i SYSCO: s bidrag till FN: s hållbarhetsmål:

1. Vi bidrar till en bättre miljö
2. Vi tar socialt ansvar
3. Vi är en ansvarsfull spelare

Fokusområden för våra tre pelare:

Miljö är en av våra hjärtesaker. Vi vill använda digitalisering för att skapa mer miljövänliga lösningar både för oss själva och våra kunder.

Läs mer

Vi på SYSCO strävar efter att bygga ett legendariskt företag som våra anställda älskar att arbeta för och som våra kunder älskar att arbeta med.

Läs mer

Vi är ett öppet och transparent företag som har strikta och tydliga rutiner för antikorruption och ett stort fokus på IT-säkerhet.

Läs mer

Energized

We are positive and solution oriented people who bring energy to colleagues and customers every day. This is how we attract the most rewarding assignments and the most dedicated people.

Super skilled

We are black belts in relevant technology, and experts in energy – or have aspirations to become so. This gives us the confidence we need to solve new, complex challenges, and the knowledge required to turn a problem into a digital success story.

Fuzz fighter

We are problem solvers. We are easy to work with and we find clever ways around problems in order to fight our customers daily IT-fuzz.

Vill du prata mer med oss?

Skicka ett kortfattat mail till oss så hör vi av oss inom kort.

Rafael  Gonzalez

VD

  • Telephone +46 735191500

Rafael Gonzalez, LinkedIn