Skip to content

#MeetOurTeam – Trude

#MeetOurTeam - Trude

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Trude!

Namn: Trude Ruud Nyhus
Ålder: 43 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Roll: Bid Manager
Kommer från: Drammen, Norge
År på SYSCO:3 år

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Min arbetsdag är väldigt varierad och det är något jag gillar med jobbet. Jag börjar alltid med att kolla min e-post och kalender och sedan planera min arbetsdag. Om jag arbetar med en offert till en kund är dagen full av planering, administration och samordning med offertteamet. Jag arbetar med att utforma säljstrategi, budskap och skriva offerter. Jag spenderar också mycket tid på att uppdatera CV:n i CV Partner – så en uppmaning från mig är: “uppdatera ditt CV kontinuerligt”. CV:t är ofta det första en kund ser från SYSCO och ofta är det första intrycket som räknas!

Vilka teknologier jobbar du med?

Eftersom jag inte är tekniker har jag inga spännande tekniker i blocket, utan använder vanliga arbetsverktyg som Excel, Powerpoint, Word, Microsoft Teams och olika verktyg för samarbete mellan företagen som Slack och Google.

Vad driver dig på jobbet och i din roll? Vad är roligt?

Jag älskar min roll och de uppgifter som följer med den. Jag har en ledare som backar upp och utmanar mig och även kollegor som lär mig många nya saker varje dag. Det motiverar.

Trude

Det är roligt och spännande att ingen arbetsdag är den andra lik. Att arbeta över hela företaget med Consulting, Product and Services innebär att jag känner organisationen väl och har ett stort nätverk att spela på. Aldrig en tråkig dag!

Vad är det bästa med att jobba på SYSCO?

Utan tvekan mina kollegor. Jag jobbar med fantastiska, smarta och trevliga kollegor som alltid hjälper när jag frågar och levererar – även med mycket kort varsel.

Trude

7 maj anordnar ODA Network årets Inspirationsdag med titeln Digital Divide – kan du säga lite om ODA, din roll i ODA och vad detta tillför dig?

Jag arbetar som volontär i ODA Network, som är Nordens ledande nätverk för kvinnor inom Tech. Just nu arbetar vi intensivt med att göra allt klart inför Inspirationsdagen den 7 maj. Det senaste året har verkligen påskyndat digitaliseringen med nya innovativa lösningar, samtidigt som det också blir större digitala klyftor och digitalt utanförskap. På Inspiration Day kommer vi att höra några av de ledande experterna i ämnet prata om möjligheter, risker och vad vi alla kan göra för att minska den digitala klassklyftan (Digital Divide).

Konferensen är gratis, på engelska, digital och öppen för alla som är intresserade av teknik och mångfald, eller som bara vill bli inspirerade. Läs mer och registrera dig här>

SYSCO är Platinum Partner med ODA Network och kommer också att representeras vid konferensen, vilket gör det extra roligt och meningsfullt att spendera tid på detta.

Vad är ditt favoritcitat?

“Survival is insufficient”

Skulle önska att jag kunde säga Shakespeare, men det är från Seven of Nine i Startrek
Vad förespråkar du?
Android eller iPhone? iPhone
Itunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller linjär-TV? Streaming
Ringa eller skicka meddelandeMeddelande
Emoji eller text? Text
Snapchat eller Instagram? Instagram

Har du någon podcastfavorit?

“The Guardian Books Podcast. Jag älskar att läsa och lyssna på intervjuer med författare, diskussioner mellan författare och få boktips. Guilty pleasure är “My favourite murder”, en mix av true crime historier och stand-up ledd av de amerikanska komikerna Karen Kilgariff och Georgia Hardstark.

Finns det något annat roligt vi borde veta om dig?

Jag är mycket förtjust i att läsa, köra och åka skidor, vandra i skogen och är en sporadisk joggare. Mina pre-teens på åtta och tio år håller mig uppdaterad om dansmoves och är bra på att berätta för mig när jag är dum och gammaldags – tydligen säger ingen “coolt” längre. Jag var sportdansare när jag gick i grundskolan och deltog bland annat i Nationella mästerskapen – och sedan har jag undervisat i dans i Skottland.

Min magisteruppsats från Glasgow Caledonian University (anno 2005) var “A linguistic analysis of sex and the city”. Där jag skrev om Carrie, Samantha, Charlotte och Mirandas skillnad i språkanvändning i privata och offentliga utrymmen. Slutsatsen visade att tjejerna hade ett mer «djärvt och kreativt» ordförråd när de var på t.ex. restaurang, i yogastudion, promenader i Central Park etc. än när de var hemma / besökte varandra.

Trude på SYSCO
Något som Trude gillar allra mest – åka skidor med familjen. Här med en av hennes två döttrar.
Back to top