Skip to content

#MeetOurTeam – Thomas

#MeetOurTeam - Thomas

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Thomas!

Namn: Thomas Kallevik
Ålder: 29 år
SYSCO-kontor: Haugesund, Norge
Roll: Teknisk arkitekt / systemutvecklare
Kommer från: Byn Kallevik i Førresfjorden i Tysvær kommun, Norge
År på SYSCO:8 år

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Arbetsdagen börjar ofta lite hektiskt, med att få upp barnen och lämna dem på dagis. När jag kommer till kontoret är det att läsa e-post och få en översikt innan “stand-up” med resten av teamet. Resten av dagen är väldigt varierad, men mycket går åt att utveckla ny funktionalitet, lösa problem och fel, hjälpa kollegor, kontrollera kod granskad av andra, kundmöten och planera möten inför förändringar och ny funktionalitet. De senaste åren har jag arbetat mycket med vår kund Vigilo.

Vilka teknologier arbetar du med?

Jag arbetar främst med back-end-teknologier i .NET Framework och .NET Core, med C# som programmeringsspråk. Dessutom är det många olika teknologier och lösningar i samband med detta. Exempel på detta kan vara Azure, MySQL-databaser, Oracle-databaser, PowerShell, Jenkins för att bygga och distribuera (CI / CD).

Dessutom är man som teknisk arkitekt i kontakt med teknikerna i hela systemet, inklusive front-end och integrationer. Så här är HTML, CSS, Javascript och React i front-end, liksom Java och Camel i integrationer.

Vad driver dig på jobbet och i din roll? Vad är roligt?

Det är kul att hitta bra lösningar på kundens utmaningar och problem, både tekniskt och funktionellt. Lyckligtvis betyder det ofta att jag får utmana mig själv och lära mig något nytt.

Thomas

Det är också viktigt och spännande att vara involverad i de flesta delar av ett projekt, inklusive planering, kundmöten, specifikation av tekniska och funktionella lösningar – och vem som självklart utvecklar själva implementeringen.

År 2019 utsågs du till SYSCO Tech Superhero of the Year, Thomas! Vad betyder det att vara en Tech Superhero, och vad betyder detta erkännande för dig?

Baserat på den feedback jag fick när jag fick erkännandet betyder det att du har “kundens bästa” som ditt tydliga mål. Så ja, jag vill alltid lösa professionella utmaningar och skapa bra lösningar, så att kunden uppfyller sina krav och upplever framgång. Jag måste också säga att ett sådant erkännande är väldigt trevligt att få och ger en bekräftelse på att du gör ett bra jobb.

Vad är det bästa med att jobba på SYSCO?

Det bästa med att arbeta på SYSCO är olika arbetsuppgifter, friheten att kunna styra sin egen arbetsdag och det inflytande vi har på vår egen karriärriktning – möjligheten att lära sig nya saker.

På SYSCO har vi en bra och gedigen ledning som lyssnar på vad vi har att säga, därför känns företaget ”litet” trots att det har blivit ganska stort.

Thomas
Vad förespråkar du?
Android eller iPhone? Android
Itunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller linjär-TV? Streaming
Podcast eller Radio? Podcast och radio i bilen
Ringa eller skicka meddelande? Skicka meddelande
Emoji eller text? Text
Snapchat eller Instagram? Jag gillar Instagram bäst, där ögonblicken faktiskt bevaras

Finns det något annat roligt vi borde veta om dig?

Jag älskar hemmaprojekt. Tillbringade all min fritid i 3 år med en totalrenovering av ett hus, allt från dränering till listning (enda undantaget är målning, som jag verkligen ogillar, haha). Jag växte upp på landsbygden och har under hela min uppväxt varit involverad i allt möjligt. Jag tycker att det är trevligt att göra något användbart för mig, oavsett om det är i skogen med motorsåg, med traktor eller hemma med hammare och såg.

Annars har intressena varit mycket datorrelaterade. Har drivit en datorklubb för barn och ungdomar och varit ledare för flera datormöten, GameCage och Destination Six på SYSCO Arena.

Dessutom har min goda SYSCO-kollega Knut Ivar väckt liv i ett jägartest som har legat latent sedan 2005. Så i höst har det blivit lite hjortjakt bland annat.

Thomas
Thomas som arbetskarl
Back to top