Skip to content

#MeetOurTeam – Ryan

#MeetOurTeam - Ryan

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Ryan!

Namn: Ryan Phillips
Ålder: 40 år
SYSCO-kontor: Lysaker/Oslo, Norge
Roll: Technical Product Owner for SYSCO Connected Energy Hub
Kommer från: England
År på SYSCO:1 år

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Som teknisk produktägare för SYSCO Connected Energy Hub spenderas en stor del av dagen på möten, samtal med mitt team, planering av framtida produktlanseringar och budgetkontroll. Mitt ansvar som produktägare är att jag styr allt som ska göras med olika uppgifter och ser till att vi ger produkten mervärde för kunder och SYSCO. Jag leder teamet av utvecklare, testare, arkitekter och teknikchefer.

Hur jobbar ni? Använder ni några smarta metoder eller tekniker?

Vi jobbar bland annat med scrum och även bra metoder för automatiserad testning / testautomation för att nämna några.

Vilka teknologier jobbar du med?

Vi arbetar bland annat med Azure, DevOps, C # och .Net. Den teknik vi använder ger oss möjlighet att kontinuerligt utveckla och distribuera våra produkter. Målet är att ge våra kunder den absolut bästa möjliga produkten på marknaden. SYSCO Connected Energy Hub, som jag arbetar med, är en flexibel, modern och skalbar MAFI-lösning (mätning, avräkning, fakturering, insamling) eller ett så kallat KIS-system. Lösningen är skräddarsydd för företag inom energibranschen.

Läs mer om SYSCO Connected Energy Hub (norsk sida) här >

Vad driver dig på jobbet och i din roll? Vad är roligt?

Jag vill hjälpa till att göra SYSCO Connected Energy Hub till den bästa produkten för energimarknaden i Norge och Skandinavien. Jag har ett team med mycket begåvade tekniska resurser, vilket är helt fantastiskt att arbeta med. Jag trivs mycket bra på SYSCO – och i min roll. Vaknar varje dag ivrig efter att börja arbetsdagen!

Vad är det bästa med att jobba på SYSCO?

Människorna – alla är begåvade! Alla vill vara bäst och leverera det bästa till våra kunder.

Ryan
Vad förespråkar du?
Android eller iPhone? iPhone
Itunes eller Spotify? Spotify och YouTube
Streaming eller linjär-TV? Helst streaming
Ringa eller SMSSMS
Emoji eller text? En bra blandning
Snapchat eller Instagram? Instagram

Har du något favoritcitat?

If you are working on something exciting that you really care about, you do not have to be pushed. The vision pulls you.

Steve Jobs

Finns det något annat roligt vi borde veta om dig?

Jag älskar att spendera tid med min 5-åriga dotter. Annars handlar det om sport – fotboll, cricket, golf och hästkapplöpning. Tottenham är mitt lag, pappa är ett Tottenham-fan så jag hade inget val. Cricket är en väldigt stor sport i England, men det börjar bli många människor som spelar detta även i Norge. Det finns klubbar i Oslo, Trondheim och Bergen. Jag har spelat för Oslo Aliens Cricket Club i många år. Och sedan äger jag andelar i fyra tävlingshästar i England, min favorit och bästa häst heter “Getaway Trump”.

Jag har också spelat gitarr i många år, skrivit låtar och varit i ett par band – Sticky Wicket och Dam Remoras. Under våra glansdagar hade vi flera konserter i Oslo. Drömjobbet är att vara rockstjärna ?

Ryan på SYSCO när han spelar cricket.
Bild: När Ryan spelade cricket, den här gången blev han känd i Oxford England, men av fel anledning! Den som gillar cricket förstår varför.
Back to top