Skip to content

#MeetOurTeam – Madelen

#MeetOurTeam - Madelen

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Madelen!

Namn: Madelen Vestrheim Knutsson
Ålder: 55 år
SYSCO-kontor: Stord, Norge
Roll: General Manager för SYSCO Finans AS
Kommer från: Stord
År på SYSCO:7 år

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Att vara chef för SYSCO Finans (norsk sida) är ett extremt varierat och meningsfullt jobb. Inga dagar är lika. Som chef är det mycket personaladministration och uppföljning. Jag har också kunder som jag bistår med rapportering, avstämning och årsavräkning samt att jag utför alla redovisningsfunktioner. Vi är också ansvariga för SYSCO ePortal, som vi levererar till många energibolag i Norge. Detta är en uppsättning verktyg som säkerställer ett effektivt informationsflöde mellan ämnessystem och ERP-systemet. De företag som börjat använda SYSCO ePortal har avsevärt minskat tiden som läggs på administration och ekonomifunktionen. Detta frigör tid som kan läggas på andra uppgifter i företaget och bidrar till ökad produktivitet och effektivare administration.

Just nu hjälper jag till att förbereda SYSCO ePortal User Forum som kommer att hållas på Gardemoen den 26 och 27 oktober. Detta är ett årligt event där vi bjuder in ePortals kunder och andra intressenter där vi visar nyheter, tips och tricks för en effektivare användning av ePortal. Vi tar också upp aktuella områden inom energi och redovisning för våra kunder. Vi har en spännande agenda i år! Nyheter från Visma-system, nya rapporter i vårt rapporteringssystem OSR och vi har med oss ​​två externa talare som kommer att prata om koncernredovisning och reglerna för ny näthyra, som träder i kraft i Norge från och med 1 januari.

Vilka teknologier jobbar du med?

Jag är ekonom och arbetar inte med teknik som många av mina duktiga kollegor gör. Men jag kan nämna att jag arbetar i de flesta Visma-system, andra ERP-system och vårt CRM-system Power Office. Annars är jag också inne i SYSCOs egenutvecklade system Timemodul och Anleggsregister (båda är moduler i SYSCO ePortal) och rapporteringssystemet One Stop Reporting.

Vad är det bästa med att jobba på SYSCO?

På SYSCO har jag mycket bra och duktiga kollegor, som har mycket kunskap om ekonomi/redovisning och system/teknologier som vi och våra kunder använder. Dessutom är kollegorna också väldigt trevliga med mycket positiv energi som de sprider runt.

Vi arbetar ofta med projekt på olika avdelningar. Att lyckas med sådana projekt och få bra feedback från kunderna gör att jag verkligen känner känslan av att vara en del av SYSCOs succéhistoria.

Madelen
Vad föredrar du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller linjär TV? Streaming
Ringa eller skicka meddelandeDet beror på, ibland är det
lika effektivt att ringa
Emoji eller text? Både och
Snapchat eller InstagramSnapchat

Finns det något annat roligt vi borde veta om dig?

Jag älskar att vandra i bergen, det känns bra för både kropp och själ. Vi har turen att ha en stuga på Hamlagrø nära Voss och åker dit så ofta vi kan. Det är mitt “paradis” och jag njuter av fjälluften både på vintern och sommaren. Vi har en hund, en Samoyed som kräver mycket promenader, minst en timme per dag. Så ja – jag mycket ute på tur!

Jag är också mycket intresserad av Formel 1. Jag ser sällan sport på TV, men jag vill helst inte missa Formel 1-lopp. Jag tror att det är för att båda våra söner brukade göra motocross. Tror också att det har något att göra med spänningen – ofta är det spänning till sista svängen. Det är mycket som kan hända i ett lopp och även om du har den bästa utrustningen, strategin och föraren är du inte garanterad att passera mållinjen först.

Från 1990 till 1995 bodde min man och jag i Gävle, Sverige. Jag arbetade som ekonom på avdelningen för fastighetsförvaltning i landstinget. Jag fick god kontakt med kollegor, även nu, långt efter att vi flyttade tillbaka till Norge. Jag älskar Sverige och vi försöker resa dit ofta för att besöka min mans familj.

På väg till Kiellandbu som ligger mellan Voss och Hardanger i Norge.
Back to top