Skip to content

#MeetOurTeam – Line

#MeetOurTeam - Line

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Line!

Namn Line Storehaug
Ålder 30 år
SYSCO-kontorLysaker, Norge
Roll Projektledare
Kommer från Kolbotn, Norge
År på SYSCO1,5 år

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Dagen börjar ofta med stand-up möte med teamet. Sedan blir det schemalagda möten och ad hoc-möten under dagen. Här är det viktigt att kunna vara flexibel – en arbetsdag som projektledare innebär att jag sällan kan planera i detalj. Lyckligtvis har jag mitt Trello-kort att luta mig mot, det listar allt jag måste göra och följa upp. Trello är en kanban board där jag sorterar mina arbetsuppgifter efter status. Vad som ska göras, vad jag jobbar med och vad är jag klar med. Försöker också ta en kort promenad med min hund Frikk mitt på dagen, nu när vi är på hemmakontoret.

Vilka teknologier arbetar du med?

I ett av de viktigaste projekten jag håller på med nu arbetar vi med integrationer till SYSCO Connected Energy Hub. Här är bland annat Java ett utvecklingsspråk som teamet arbetar mycket med. Annars är det Oracle och middleware-uppgraderingsprojekt för två nyckelkunder jag är aktiv med under dagen. Jag arbetar också med en lätt applikation med rapporter om pris, vattennivå, väder etc. till en av våra energikunder. Spannet är stor mellan projekten, men energibranschen är den röda tråden i mitt arbete.

Vad driver dig på jobbet och i din roll, vad är kul?

Det som ger mig riktig energi och drivkraft i jobbet är när vi får till ett bra teamarbete. Det är något jag försöker jobba med varje dag.

Line

När du trivs på jobbet och verkligen använder varandras superkrafter för att leverera de bästa produkterna till kunderna är slutresultatet definitivt det bästa. Detta är något jag verkligen brinner för och jag har skrivit ett blogginlägg om just kommunikation i projektarbeten.

Läs blogginlägget (på norska): Dålig kommunikation orsakar projektkrascher här>

Vad är det bästa med att arbeta på SYSCO?

Det faktum att SYSCO är på väg någonstans, att vi har så stark tillväxt och drivkraft – det är väldigt roligt och utmanande att vara en del av det.

Line

På kvinnodagen var du med och frontade en av våra kampanjer. Vilken fråga brinner du mest för i det här sammanhanget?

Mitt engagemang ligger först och främst utanför Norges gränser. Det finns fortfarande en lång väg att gå för flickor och kvinnor som bor i länder där man kan bli bortsorterad på grund av kön, inte får gå en utbildning och står utan rättsligt skydd när det till exempel förekommer våld i en relation.

Om vi ​​vänder näsan mot vår egen bransch är jag stolt över att SYSCO med Dagfinn i spetsen har satt rekrytering av kvinnor och mångfald i allmänhet som ett mycket tydligt mål. Det är en hjärtefråga för mig att vi kvinnor bör ta ledarrollen – så att vi kan delta där beslut fattas, även i de inofficiella forumen.

Line

Vid FNs världsdag för kulturell mångfald förra veckan utsågs SYSCO till det bästa medelstora norska företaget när det gäller jämlikhet och mångfald av Equality Check och CARE, det är jag verkligen stolt över. Läs mer om detta här (på norska).

Vad är ditt favoritcitat?

Jag har mer en tumregel som jag försöker följa: “Att behandla andra så som du själv vill bli behandlad”. Det låter kanske enkelt, men för mig är det en bra påminnelse i en hektisk vardag.

Vad förespråkar du?
Android eller iPhone?iPhone
iTunes eller Spotify Spotify
Streaming eller linjär TV?Streaming
Ringa eller SMS?SMS hemma och samtal på jobbet
Emoji eller textBåda delar, en smiley är aldrig fel ?
Snapchat eller Instagram?Instagram

Finns det något annat roligt vi borde veta om dig?

Har i vuxen ålder blivit en som gladeligen säger “livet är bäst ute”. Jag gillar att spendera min fritid på resor med min man och hund. Har nu i slutet av vintersäsongen investerat i ordentlig randonee-utrustning. Tiden kommer att visa om det var en bra investering eller inte.

Line på SYSCO
Bilden togs på Harahorn i Hemsedal tidigare i år. Vi tillbringar mycket av vintersäsongen där. Här har jag med mig min hund Frikk på topptur. Det blir mest skidresor, men här var vi på trugetur. (Gå med snöskor)
Back to top