Skip to content

#MeetOurTeam – Jannicke

#MeetOurTeam - Jannicke

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Jannicke!

Namn: Jannicke Kvarven
Ålder: 51 år
SYSCO-kontor: Haugesund, Norge
Roll: Kund- och marknadsutvecklare
Kommer från: Haugesund
År på SYSCO:6 veckor

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Min arbetsdag varierar. I min roll ska jag följa med utvecklingen i olika marknader, etablera / upprätthålla ett bra nätverk med det lokala näringslivet och se till att fler aktörer på Haugalandet i Norge känner till SYSCO och vår expertis. Jag samarbetar med vår marknadsavdelning med olika sätt att synliggöra SYSCO, också genom att delta på relevanta evenemang.

Mycket av min tid går åt till att etablera och underhålla nya och befintliga kontakter. Därför är möten, presentationer och uppföljning huvudingredienserna i mitt dagliga arbete.

Vilka teknologier jobbar du med?

Min tekniska bakgrund är förmodligen inte det som gav mig ett jobb på SYSCO, men jag ser till att potentiella kunder lär känna SYSCO och våra tjänster inom de flesta tekniker.

Att gå in i branscher, lära, lyssna och förstå kundens behov, samt identifiera nya affärsmöjligheter är en kompetens jag använder. Mina tidigare erfarenheter från försäljnings- och marknadsarbete har gett mig kunskap om människor och kommunikation som är bra att ha i det här jobbet. Min «tekniska värld» består mestadels av Sharepoint och Teams-kanaler, samt Microsoft 365s appar, till exempel Excel, Planner, OneNote, Stream, etc.

Vad driver dig på jobbet och i din roll? Vad är roligt?

Mina kollegor betyder mycket för mig, och jag får energi av att träffa kunder och skapa nya relationer. Att kombinera detta med att lära, utmana mig själv och känna ett mästerskap genom planering, milstolpar och måluppfyllelse, ja, då är det kul!

Jannicke

En bra arbetsdag för mig kan variera från många möten med människor till mer arbetsro för koncentrationsarbete på kontoret. Jag gillar varierade, hektiska dagar och låter mig enkelt engagera mig.

Vad är det bästa med att jobba på SYSCO?

Jag lär mig ständigt något nytt. Det finns otroligt många bra kollegor här. Dessutom gillar jag att arbeta i ett företag som faktiskt lever upp till sina värderingar och inte bara har dem på tryck. Vi är stolta över att arbeta i ett företag som arbetar så specifikt för mångfald och tar hand om sina anställda, samtidigt som vi kan hålla fast vid våra mål.

Jannicke

SYSCO är en del av Haugaland Veksts (lokalt utvecklingsföretag i Norge) rekryteringsevenemang Digital Bedriftsdate – kan du berätta lite om upplägget här?

SYSCO är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare och kampen om kvalificerad arbetskraft är stor. Det handlar om att positionera sitt eget företag genom ökad kunskap och synlighet. Vi vill vara mer synliga, mer tillgängliga och bygga relationer med bra studenter i hela Norge. Genom Digital Bedriftsdate arbetar vi med långsiktig rekrytering. På dessa mötesplatser samlas upp till 2-300 studenter för att träffa 10-20 olika företag där viktiga framtida nätverk skapas.

SYSCO har blivit partner i Haugesundregionen.no, som är ett samarbete mellan ett 30-tal privata och offentliga företag, i olika branscher och över kommungränserna. Målet är att skapa samarbetsmöjligheter, stärka partners och höja lokalsamhällets attraktiva värde och konkurrenskraft, vilket gör oss mer effektiva och rustade för framtiden. Samarbetet gör det möjligt att visa en mer attraktiv bild av regionen, vilket på sikt ökar möjligheten att nå fler talanger.

Vilka är dina podcastfavoriter?

De norska poddarna, NRKs “Hele historien” och “Sånn er du”. Lyssnar också en del på Aftenpostens “Forklart”. Livet är hektiskt timmarna efter jobbet, och den sistnämnda förklarar de största nyheterna på 15 minuter.

Vad föredrar du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller linjär TV? Streaming
Ringa eller skicka meddelandeBåde och
Emoji eller text? Det blir snabbt en liten emoji i privata meddelanden
Snapchat eller InstagramBåde och. Måste vara på snap för att kommunicera med barnen!

Finns det något annat roligt vi borde veta om dig?

Jag sitter i styrelsen för Plogen Ski Club och Young Entrepreneurship Rogaland. Åker mycket skidor på Haukelifjell på vintern och trivs mycket bra nära havet på sommaren.

Jag bodde i Frankrike och USA som utbytesstudent och har rest mycket i min ungdom. Jag fick slut på pengar efter tre månader i Frankrike som 19-åring och fick smyga in på tågen för att komma hela vägen hem. Det var en hemsk och mycket stressande situation, men jag klarade det!

Jag kommer från en musikerfamilj och har själv haft en solokonsert på Cello i den gamla Festiviteten i Haugesund. Och sedan deltog jag i norska mästerskapet i Agility med en hund för många år sedan.
Jag har annars en stark tävlingsinstinkt, och har aldrig velat låta mina barn vinna i spel, även när de var små, haha!

Jannicke på SYSCO, här med sina döttrar
På en träningshelg med Plogen Ski Club på Haukelifjell med mina tjejer: Ella, Annie och Lotte.
Back to top