Skip to content

#MeetOurTeam – Inna

#MeetOurTeam - Inna

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Inna!

Namn Inna Shtepa
Ålder 26 år
SYSCO-kontorStord, Norge
Roll Konsult i EnergyX
Kommer från Ukraina
År på SYSCO1,5 år

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

En typisk arbetsdag börjar med ett morgonmöte där vi diskuterar aktuella uppgifter och gör en plan för dagen. Beroende på vilken produkt vi arbetar med kan dagen bestå av att analysera data, utveckla nya rapporter och visualiseringar eller göra ändringar i befintliga rapporter. Detta styrs alltid i dialog med projektgruppen, eftersom rapporterna måste visa relevant data och uppfylla kundens krav.

Vilka teknologier arbetar du med?

Just nu arbetar jag mest med Microsoft Power BI – som är en affärsanalystjänst. På EnergyX arbetar vi med utveckling av programvara som hjälper våra kunder att behålla full kontroll och samla in data och nyckeltal i hela energivärdekedjan med en modern och kostnadseffektiv lösning för företag som köper, säljer och transporterar naturgas. I tillägg till huvudprodukterna som är EnergyX Control och EnergyX Dispatch, erbjuder vi också en helt integrerad Power BI-dataset, rapporter och instrumentpaneler.

Power BI består av en Windows-skrivbordsapp som heter Power BI Desktop och en ansluten SaaS-tjänst som heter Power BI-tjänst. Mitt primära verktyg när jag jobbar är Power BI Desktop. Det låter dig ansluta olika datakällor, kombinera dem och sedan skapa visuella element och samlingar av visuella element. Mycket av arbetet handlar om att använda Power Query och DAX (språket skapades speciellt för att hantera datormodeller med formler och uttryck).

Annars spenderar jag mycket tid på Microsoft Teams under dagen, både med kunder och kollegor.

Vad driver dig på jobbet och i din roll, vad är kul?

Jag gillar verkligen att arbeta med modern och relevant teknik. Varje dag stöter jag på ett stort urval av uppgifter eller frågor, och det är sällan svaret eller lösningen ligger på ytan. Det här är en stor drivkraft som motiverar mig att förbättra och lära mig något nytt.

Inna

Jag gillar verkligen de kunskapsdelningsluncher vi har varje fredag ​​”Friday lunch learnings”, det är ett fantastiskt tillfälle att lära sig om vilka andra projekt våra kollegor arbetar med. Sedan har vi också Kahoot Quiz och Energy Break-möten som hjälper till att skapa sammanhållning och en fin kultur bland kollegor.

Vad är det bästa med att arbeta på SYSCO?

Jag älskar att jag får arbeta med så många proffs som alltid är redo att hjälpa till. Att arbeta i EnergyX-teamet, som består av experter med många års erfarenhet, är en av de största belöningarna. Jag gillar också att jag varje dag har möjlighet att förbättra och utveckla mig själv. Dessutom spelar våra värderingar (Energized, Super skilled och Fuzz fighter), som är inbyggda i SYSCOs ideologi, en viktig roll. Allt detta tillsammans med miljön, vänligheten och den trevliga atmosfären som finns i företaget – är det bästa med att arbeta på SYSCO!

På kvinnodagen den 8 mars var du i spetsen för en av våra kampanjer. Vad betyder den här dagen för dig?

För mig är kvinnodagen ett firande av kvinnlighet och kvinnor skriver om historia. Jag beundrar energiska, roliga, oberoende kvinnor. Jag gillar att fira dagen, speciellt för att den sammanför människor. Detta ger oss anledning att stödja varandra och fira prestationer – och det firas inte bara med kvinnor utan också med män. Könsstereotyper finns fortfarande – det kommer antagligen att behövas generationer för att verkligen åstadkomma förändring, men varje gång vi bestämmer oss för att utmana kommer vi närmare målet.

Jag är väldigt glad att vi på SYSCO lägger så stor vikt vid mångfald. Mångfald är en grundläggande byggsten i både näringsliv och liv. Jag är stolt över att SYSCO försöker skapa team av människor med olika perspektiv, upplevelser och intressen för att främja nya idéer och perspektiv. Kreativitet och innovation trivs här, och detta hjälper oss att förstå de olika motivationerna, kopplingarna och samspelet.

Inna

Vad är ditt favoritcitat?

«Allt är möjligt. Det omöjliga tar bara längre tid.»

Dan Brown
Vad förespråkar du?
Android eller iPhone?Android
iTunes eller Spotify Spotify
Streaming eller linjär TV?Streaming
Ringa eller text?Både och
Snapchat eller Instagram?Instagram

Finns det något annat roligt vi borde veta om dig?

Jag har alltid varit ett stort fan av att resa. Under min studietid besökte jag alla städer i Ukraina. Med flytten till Norge fick resandet ännu mer fart, eftersom naturen här är så otroligt vacker. Och den vackra naturen har lett till en ny hobby – fotografering. På våren och sommaren försöker jag tillbringa helgerna i tält och sedan reser jag runt och övernattar på olika pittoreska platser. Efter drygt ett år i Norge har jag flera fotoalbum fyllda med fotografier från oerhört vackra platser.

Hela mitt liv har jag sett mig som en person med en teknisk inställning och totalt ointresserad av all form av kreativitet. Men när jag på grund av Covid och karantänperioden var tvungen att skjuta upp mina resor började jag lägga pussel, lösa gåtor, måla och odla krukväxter. Så karantänperioden hjälpte mig helt enkelt att göra mitt vardagsrum till en kreativ verkstad. Det tycker jag inte är så illa från att tidigare varit 100% icke-kreativ ?

Fjälltur till Stovegolvet 703 m ö.h. Stord, Norge
Back to top