Bli en av våra tekniska superhjältar

Det här kan vi erbjuda dig

SYSCO är ett är ett stort gäng i Skandinavien med lite byråkrati och en hög grad av inflytande. I Sverige är vi runt 40 superhjältar med stort driv och engagemang som varje dag bidrar med ett meningsfullt arbete. 

Som anställd hos SYSCO blir du en viktig del av ett företag som fokuserar på tillväxt och teknisk kompetens. Det betyder att vi ger dig goda förutsättningar för att utvecklas professionellt och framförallt bygga på med ny kompetens, för att du ständigt ska ligga i framkant med dina tekniska kunskaper.

Här har vi korta beslutsvägar vilket möjliggör att du i större utsträckning kan påverka jobbet och dina dagliga arbetsuppgifter. Vi är ett gäng med ett stort hjärta som tycker det är viktigt att du mår bra och trivs med ditt arbete.

Utöver jobbet hittar vi på sociala aktiviteter för att lära känna varandra ännu mer och för att utbyta kunskap. Vi lägger stor vikt vid att alla har en bra balans mellan jobb och fritid.

Vi drömmer om att bli ett legendariskt tech-sällskap i Skandinavien. Med vår härliga kultur och många fantastiska succéhistorier, tror vi att vi kommer att klara av det.  

Vill du vara med på resan?  

Mångfaldig miljö  

Som anställd hos SYSCO ger vi dig goda möjligheter att utvecklas professionellt och bygga på med ny kompetens.  

Mångfald är en viktig del av vår miljö – vi är 200 specialister från 20 olika länder, med stor åldersspridning och en god balans av kvinnor och män. Vi är fördelade på åtta kontor i Sverige, Norge och Danmark. Tillsammans skapar vi digitala succéhistorier i meningsfulla branscher. 

“SYSCO för mig är utmanande arbetsuppgifter och frihet under ansvar.”
Kamran
“En ledning som verkligen bryr sig om att man som medarbetare mår bra och som jobbar hårt för mångfald på företaget.”
Mattias

Våra värden

Energized

We are positive and solution oriented people who bring energy to colleagues and customers every day. This is how we attract the most rewarding assignments and the most dedicated people.

Super skilled

We are black belts in relevant technology, and experts in energy – or have aspirations to become so. This gives us the confidence we need to solve new, complex challenges, and the knowledge required to turn a problem into a digital success story.

Fuzz fighter

We are problem solvers. We are easy to work with and we find clever ways around problems in order to fight our customers daily IT-fuzz.

#MeetOurTeam

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Jesper! Namn: Jesper Norman HjorthÅlder:…

Läs mer

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Ole Petter!…

Läs mer

Vi vill visa upp några av våra superhjältar genom det vi kallar för #MeetOurTeam. Låt oss presentera Jannicke!…

Läs mer

Följ oss på Instagram

“Nedan kan du läsa uttalanden från några av våra kollegor om hur det är att arbeta i SYSCO”
Kari Haaland Cheek, VP HR

”SYSCO ger mig möjlighet att arbeta med meningsfulla projekt. En av anledningarna till att jag ville komma hit är mångfalden av människor som arbetar här, vilket gör det till en otroligt kreativ och spännande arbetsplats.”

– Lisa B. Greenquist, Utvecklare

”På SYSCO har vi en stark professionell miljö, vi är bra på att dela kunskap och vi arbetar ständigt för att bli bättre. Förändring är en positiv sak hos oss. För mig är detta inte bara ett jobb, det är ett fartyg på väg till något stort, där alla anställda har en viktig roll och alla menar något. Här har vi höga mål och vi klarar dem. Detta ger mig motivation! ”

– Runar Vestrheim, VP Consulting

“I SYSCO får jeg spennende arbeidsoppgaver og god støtte, dette gir meg selvtillit til å ta utfordringer på strak arm”

– Ravali Thipparthi, Consultant AI and Analytics

”Att arbeta i SYSCO har varit en av de bästa upplevelserna i mitt yrkesliv. Jag började i företaget eftersom jag ville ta stora utmaningar när jag arbetade med ett flertalang-team. Jag har inte varit besviken hittills ”

– Francisco Arturo Viveros, Principal Architect

Spontanansökan

Känner du dig som en superhjälte? Vi håller hela tiden utkik efter intressanta medarbetare som vill vara med och göra oss ännu bättre. Skicka iväg ett mail till oss så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Ulrika Palmgren

Sälj och rekrytering

  • Telephone +46 735 191 516

UlrikaPalmgren , LinkedIn