Skip to content

Is diversity going to be a Game-Changer?

Is diversity going to be a Game-Changer?

Vår Group CEO Dagfinn Ringås har besökt Oslo Business Forums podcast Game-Changing Leadership tillsammans med Johan H. Andresen, ägare och ordförande för Ferd. I detta avsnitt pratar de om vad som säkerställer att vissa företag är bättre rustade för dagens marknad och ställer frågan: “Is diversity going to be a Game-Changer?”.

Kom med in i deras värld och förstå vilka perspektiv de leder från – och varifrån detta åtagande kommer från. Är det så att Diversity & Inclusion fortfarande är något du gillar att pryda dig med, men som strikt taget inte går djupare än ett par rutor för att checka av KPI-listan? Vad är det som ligger till grund för att Dagfinn Ringås och Johan H. Andresen är intresserade av ämnet – och vilka konkreta resultat ger det?

Vad har temat att säga om innovation och kultur? Vad kännetecknar framgångsrika ledare? Vilka egenskaper behöver du för att skapa framgång för dig själv och ditt team?

Lyssna på avsnittet för att få konkreta råd och exempel på upplevelser som gör dig nyfiken och potentiellt skapar en form av «urgency» för att utforska möjligheterna just runt mångfald. Du får insikt i kulturer och organisationer som lyckas, inte minst sätter du fingret på vad ledarskap har att säga i detta sammanhang.

Lyssna på avsnittet på Spotify här>

Om podcasten Game-Changing Leadership

Game-Changing Leadership är en podcast av Oslo Business Forum i samarbete med Huawei. Tillsammans med några av de mest framstående profilerna i näringslivet idag avslöjar värdarna Mailen Greve och Siri Børsum vad det innebär att vara en «game-changer», hur de tänker och vad vi kan lära oss av dem.

Gå till hemsidan för podcastserien här>

Läs också:

Anmäl dig till ett gratis webinar om hur vi arbetar med kultur på SYSCO (8.12.2020) (Webinariet kommer att hållas på norska och formuläret du fyller i när du klickat på länken är även det på norska.)

Läs om karriär på SYSCO här>

Back to top